Blog

4 redenen om met een privé vliegtuig op zakenreis te gaan

Moet je binnenkort op zakenreis naar het buitenland en ben je hiervoor de vervoersmiddelen naar het desbetreffende land aan het bekijken? Hoewel je er misschien niet als eerste aan denkt, is het mogelijk om een privé vliegtuig te huren voor je komende reis. Lees verder en ontdek de 4 redenen waarom je met een privé vliegtuig op zakenreis moet gaan.

1. Begin uitgerust aan je belangrijke reis

Als je op zakenreis moet, is dat vaak niet zomaar. Misschien heb je een belangrijke meeting of moet je eens in de zoveel tijd een training volgen. Wat de reden ook is, vaak is het van belang dat je goed uitgerust bent. Als je met een normaal personenvliegtuig reist, zal het aan boord ongetwijfeld veel minder rustig zijn. Normale personenvliegtuigen zijn vaak veel groter en dus gaan er veel meer mensen in. Kies voor ontspanning en rust en huur een privé vliegtuig voor je business trip, zodat je uitgerust aankomt voor je belangrijke afspraak. 

2. Flexibel op reis met een privé vliegtuig

Weet je nog niet precies hoe lang je op reis moet? Als je met een privé vliegtuig op zakenreis gaat, past de vlucht zich aan aan jouw schema. Als je meeting eerder is afgelopen of heel erg uitloopt, is dat dus geen probleem. Als je een normaal vliegticket koopt, mis je dan hoogstwaarschijnlijk je vlucht. Zorg da jett je je vlucht niet mist en boek je eigen privé vliegtuig. Zo vertrek je wanneer het voor jou uitkomt. 

3. Vlieg naar elke gewenste luchthaven

Moet je naar een plaats toe, waar niet heel veel vliegtuigen heen vliegen? Misschien vliegt een normaal personenvliegtuig maar één keer per dag op een ongelukkige tijd. Of misschien moet je één of meerdere keren overstappen voordat je op je eindbestemming bent. Als je met een privé vliegtuig gaat, heb je hier geen last van. Je vliegt rechtstreeks naar je eindbestemming en je hoeft dus niet over te stappen, waardoor je reis korter duurt en je sneller aan je meeting of training kan beginnen. Daarnaast kies je voor een vertrektijd dat past bij jouw wensen. Zo hoef je niet onnodig te haasten of hoef je niet lang te wachten tot je zakelijke afspraak begint. 

4. Dichtbij je collega’s aan boord

Ga je met meerdere collega’s op zakenreis? Dan is het helemaal handig om samen met een privé vliegtuig naar de eindbestemming te gaan. Als jullie nog moeten overleggen of voorbereiden voordat de meeting begint, doe je dat eenvoudig aan boord. Omdat er geen vreemde mensen aan boord zitten, heb je van niemand last. Ook als het gesprek gevoelige informatie bevat die (nog) niet gedeeld mag worden, kan er niemand ongewenst mee luisteren. Daarnaast is het wel zo prettig dat iedereen tegelijkertijd aankomt en je als collega’s bij elkaar kan blijven.

Bron: www.firstclassaviation.nl

Posted in: Berichten

Leave a Comment (0) ↓